Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Poreč 4 : 1 Krivelj (FT)
Nemetali 3 : 2 Brestovac (FT)
Slatina 5 : 0 Radnički (FT)
Deli Jovan 1 : 4 Branik (FT)
Zlot 1 : 1 Polom (FT)
Blizna 0 : 2 Ključ (FT)
R.Glava 2 : 0 BSK (FT)
kum testera

“35. Božićni uspon na Rtanj”

U subotu 13. januara 2018. godine nastavlja se tradicija uspona na najviši vrh planine Rtanj prvog vikenda nakon Božića. Ovaj uspon, 35 put za redom, biće organizovan od strane planinarskog društva “Dragan Radosavljević” iz Zaječara.

Planina Rtanj / foto: Ivan Strahinić

Planina Rtanj / foto: Ivan Strahinić

Okupljanje učesnika i otvaranje akcije biće održano u motelu “Balašević” do 8.30 časova. Uspon do vrha “Šiljak” biće moguć iz dva pravca, severnog – od separacije Mirovo, i južnog – iz naselja Rtanj. Stazu će, kao i svake godine, obezbeđivati pripadnici Gorske službe spasavanja Srbije.

Organizator je ove godine obezbedio učesničke knjižice za sve učesnike, zahvalnice za klubove, značke uspona koje će se dodeljivati za učešće na akciji tri, šest i deset puta, kao i plaketu za 15 uspona. Štab akcije nalaziće se u pansionu ”Radgost” u naselju Rtanj, a za sve zainteresovane Zaječarce, organizovan je prevoz iz Zaječara po ceni od 200 dinara. Za prevoz se treba prijaviti najkasnije do srede, 10.01.2018. godine putem e-maila: draganradosavljevic.za@gmail.com ili putem fejsbuk stranice ili internet sajta: https://www.facebook.com/bozicniusponnartanj/

Izvor: IstočneVESTI

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on StumbleUpon0Share on LinkedIn0
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top