Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Temnić 1924 1 : 0 Dunav (FT)
Rtanj 0 : 1 Radnički (P) (FT)
Moravica 1 : 0 Đerdap (FT)
Malošište 3 : 1 Timok (FT)
Svrljig 2 : 1 OFK Slatina (FT)
Timočanin 2 : 0 Kablovi (FT)
Majdanpek 2 : 2 Hajduk Veljko (FT)
Branik 0 : 1 Zlot (FT)
Radniči (K) 3 : 0 Šarbanovac (FT)
Ključ 1 : 2 Nemetali (FT)
Blizna 2 : 0 Brestovac (FT)

Održan prvi „Negotin 3×3 open”

Prvi „Negotin 3×3 open”održan je u subotu 01.07. na gradskom trgu u Negotinu u okviru Negotinskog leta. Turnir je okupio oko 170 košarkaša i košarkašica koji su se takmičili od mini basketa do seniorskih kategorija kao i mnogobrojnu publiku.

Detalj sa turnira u Negotinu / foto: Negotin.rs

Detalj sa turnira u Negotinu / foto: Negotin.rs

Događaju su prisustvovali Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin i Boban Stingić, zamenik predsednika. Na kraju skupa predsednik Veličković obratio se okupljenim građanima, čestitao nagrađenim ekipama i poručio da je održavanje ovakvog sportskog događaja veoma značajan za promociju sporta i zdravog načina života.

Domaća ekipa seniorki „Eliksir hajdučice“ Evgenija Jović, Jovana Tranić, Milica Micić i Kristina Đurđić osvojila je prvo mesto a kao nagradu dobile su krstarenje, poklon turističke agencije Neptun, sportsku opremu kao i poklone Košarkaškog saveza Srbije. Drugo mesto pripalo je ekipi „ Marina Maljković “ takođe iz Negotina a treće mesto su zauzele „Prelepotice” iz Beograda. U kategoriji seniora najbolja je bila ekipa „ Eldorado „ iz Beograda/Obrenovca i njima su pripali vaučeri od 50 odnosno 20  hiljada dinara koje su obezbedili sponzori i sportska oprema Košarkaškog Saveza Srbije. Drugoplasirana je ekipa „501“ iz Negotina i njima je pripala nagrada u visini od 15 hiljada dinara, dok je trećeplasirana ekipa „3×3“ iz Kragujevca nagrađena sa 10 hiljada dinara. U kategoriji juniora prvo mesto je osvojila ekipa „ Farbari“ . Drugo mesto pripalo je ekipi „Plejmejkeri „ dok se za treće mesto izborila ekipa „Skundra i drugari“. Kod kadeta najbolja je bila ekipa „Cross over“ . Četvoročlana ekipa „ Cigle“ osvojila je drugo mesto, dok je trećeplasirana ekipa „Nody“. U muškoj konkurenciji dečaka do 10 godina prvo mesto osvojila je ekipa „ Manekeni“, drugo mesto pripalo je ekipi “Partizanova četvorka“ a treći su bili „ Nebeski igrači“. „Srpske veštice” osvojile su prvo mesto u kategoriji kadetkinja, druge su bile „Sumo rvačice“ a treće ekipa “ Golden State“. U mini basket kategoriji najbolje su bile devojčice iz ekipe „ Carice“ druge su „Barbike“ a treće „ Negotinke“.

Organizatori turnira su bili Košarkaški klub „Hajduk Veljko“, Košarkaški savez Srbije i Opština Negotin. Generalni sponzori turnira bili su kompanije Tekijanka i Nikolić prevoz, a prijatelji turnira Meridijan kladionice, Cvetkov gradnja, Korzo, Pan trans, Šeik petrol, Spajić, Dragostan, Farba Duga, Salon keramike Vladejić, Picerija Julija 019, Restoran Forma, Internacionalni restoran S.O.S, Štamparija Grafo pečat, Contra caffe, Life caffe, Bucino dućanče, Sweet Anastasia, Agencija Neptun i Gril Baš tu.

Izvor: Negotin.rs

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top