Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Poreč 4 : 1 Krivelj (FT)
Nemetali 3 : 2 Brestovac (FT)
Slatina 5 : 0 Radnički (FT)
Deli Jovan 1 : 4 Branik (FT)
Zlot 1 : 1 Polom (FT)
Blizna 0 : 2 Ključ (FT)
R.Glava 2 : 0 BSK (FT)
kum testera

Okružna liga Bor startuje 19. i 20. avgusta

Na VII redovnoj sednici Izvršnog odbora FS Borskog okruga, koja je održana dana 05.07.2017.godine u Negotinu odlučeno je da jesenji deo prvenstva Okružne lige za sezonu 2017/18 počne 19/20. avgusta 2017.godine. Na istoj sednici odlučeno je i sledeće:

Detalj sa jedne od ranije odigranih utakmica brestovca / foto: M.Katalinić

Detalj sa jedne od ranije odigranih utakmica brestovca / foto: M.Katalinić (ARHIVA)

– Usvojen je izveštaj o takmičenju jesenjeg dela prvenstva Okružne lige uz saglasnost da se materijal dostavi klubovima za Konferenciju.

– Da Konferencija klubova Okružne lige Bor bude održana periodu  od 05 do 10. avgusta 2017.godine, a da će se mesto održavanja odrediti nakon donošenja odluke o konačnom sastavu lige najkasnije do 20. jula. Za donošenje odluke ovlašćen je Sekretarijat IO FSBO čim bude poznat konačan sastav Zone Istok i ko će iz oštinskih liga kao prvi ući u okružnu ligu.

–   Takođe  će tada, na sekretarijatu biti donesena odluka o konačnom sastavu liste sudija i delegata jer je i ona uslovljena sa sastavom liste sudija i delegata na višim ligama.

– Da redovni seminar za sudije i delegate bude održan u Majdanpeku sa mogućnošću da za sudije bude i dvodnevni ako se uklapa sa terminima seminara viših liga, a najkasnije do 12.avgusta. Datum, Plan, Program i sastnica seminara će biti naknadno objavljeni po uskladjivanju sa višim ligama.

Malobrojna publika na stadionu ''4 kilometar'' / foto: Live SPORT (ARHIVA)

Malobrojna publika na stadionu ”4 kilometar” / foto: Live SPORT (ARHIVA)

–  Izabrani su Komesari za takmičarsku 2017/18 godinu. Dužnost Komesara za takmičenje će obavljati Poznan Stevanović, a Komesara za delegiranje sudija Ivan Pešić.

– Donesena je odluka o suspenziji klubova i sudija koji nisu izmirili dugovanja po bilo kom osnovu prema savezu. Klubovi neće moći početi prvensto dok sudije neće moći pristupiti seminaru do izmirenja dugovanja.

Autor: FS Bor

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on StumbleUpon0Share on LinkedIn0
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top