Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Temnić 1924 1 : 0 Dunav (FT)
Rtanj 0 : 1 Radnički (P) (FT)
Moravica 1 : 0 Đerdap (FT)
Malošište 3 : 1 Timok (FT)
Svrljig 2 : 1 OFK Slatina (FT)
Timočanin 2 : 0 Kablovi (FT)
Majdanpek 2 : 2 Hajduk Veljko (FT)
Branik 0 : 1 Zlot (FT)
Radniči (K) 3 : 0 Šarbanovac (FT)
Ključ 1 : 2 Nemetali (FT)
Blizna 2 : 0 Brestovac (FT)

Okružna liga Bor startuje 19. i 20. avgusta

Na VII redovnoj sednici Izvršnog odbora FS Borskog okruga, koja je održana dana 05.07.2017.godine u Negotinu odlučeno je da jesenji deo prvenstva Okružne lige za sezonu 2017/18 počne 19/20. avgusta 2017.godine. Na istoj sednici odlučeno je i sledeće:

Detalj sa jedne od ranije odigranih utakmica brestovca / foto: M.Katalinić

Detalj sa jedne od ranije odigranih utakmica brestovca / foto: M.Katalinić (ARHIVA)

– Usvojen je izveštaj o takmičenju jesenjeg dela prvenstva Okružne lige uz saglasnost da se materijal dostavi klubovima za Konferenciju.

– Da Konferencija klubova Okružne lige Bor bude održana periodu  od 05 do 10. avgusta 2017.godine, a da će se mesto održavanja odrediti nakon donošenja odluke o konačnom sastavu lige najkasnije do 20. jula. Za donošenje odluke ovlašćen je Sekretarijat IO FSBO čim bude poznat konačan sastav Zone Istok i ko će iz oštinskih liga kao prvi ući u okružnu ligu.

–   Takođe  će tada, na sekretarijatu biti donesena odluka o konačnom sastavu liste sudija i delegata jer je i ona uslovljena sa sastavom liste sudija i delegata na višim ligama.

– Da redovni seminar za sudije i delegate bude održan u Majdanpeku sa mogućnošću da za sudije bude i dvodnevni ako se uklapa sa terminima seminara viših liga, a najkasnije do 12.avgusta. Datum, Plan, Program i sastnica seminara će biti naknadno objavljeni po uskladjivanju sa višim ligama.

Malobrojna publika na stadionu ''4 kilometar'' / foto: Live SPORT (ARHIVA)

Malobrojna publika na stadionu ”4 kilometar” / foto: Live SPORT (ARHIVA)

–  Izabrani su Komesari za takmičarsku 2017/18 godinu. Dužnost Komesara za takmičenje će obavljati Poznan Stevanović, a Komesara za delegiranje sudija Ivan Pešić.

– Donesena je odluka o suspenziji klubova i sudija koji nisu izmirili dugovanja po bilo kom osnovu prema savezu. Klubovi neće moći početi prvensto dok sudije neće moći pristupiti seminaru do izmirenja dugovanja.

Autor: FS Bor

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top