Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Sinđelić 2 : 1 Dunav (FT)
Timočanin 2 : 1 Radan (FT)
Majdanpek 2 : 0 Slatina (1:0)
Brodoremont 0 : 0 Hajduk Veljko (FT)
Bor 1 : 1 Đerdap (FT)
Rtanj 3 : 5 Kablovi (FT)
Rajko Mitić 0 : 4 Timok (FT)

ORK Bor preokretom do pobede nad timom „Jastrebca“ 26:24

Borski rukometaši izvojevali su pobedu nad timo „Jastrebca“ iz Blaca u 14.kolu Prve lige grupa „Istok“ 26:24 (11:13) i ostali u trci za baraž koji vodi u Superligu Srbije.

Tim ORK Bor

Tim ORK Bor

Gostujući tim u prvom poluvremenu sveo je Borane na 11 datih golova i više od deset izubljenih lopti, što u dosadašnjem šampinatu pred domaćom publikom niko nije uspeo uraditi. Na poluvreme su gosti otišli sa dva gola prednosti 11:13.

U nastavku susreta puleni Vlade Kneževića pred oko 200 gledalaca u hali JU „Sportski centar Bor“ preokrenuli su rezultat u svoju korist, dobrom odbranom i svojom požrtvovanošću. Čuvari mreže Pešić i Tomić doneli su bitnu prevagu u poslednjih 20 minuta susreta.

Iako su arbitri Dragan Milošević iz Leskovca i Uroš Koprivica iz Niša pustili grublju igru tokom cele utakmice Borani su nadoknadili minus iz prvog dela susreta i preokretom došli do važne pobede u ligaškom takmičenju. Domaći rukometaši u drugom poluvremenu postigli 15 a gosti 11 golova.

Borani su imali svega deset minuta igrača više dok su gosti 16minuta bili sa jednim dok u finišu utakmice i sa dva igrača više na terenu.

Detalj sa utakmice ORK Bor - RK Jastrebac

Detalj sa utakmice ORK Bor – RK Jastrebac

Najbolji strelac u borskoj ekipi bio je Andrejević sa osam, dok kod gostiju Hadžić sa sedam postignutih golova.

ORK Bor nakon ovog kola nalazi se na četvrtom mestu sa 16 osvojenih bodova pet manje u odnosu na prvoplasiranu ekipu Planinke.

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top