Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Temnić 1924 1 : 0 Dunav (FT)
Rtanj 0 : 1 Radnički (P) (FT)
Moravica 1 : 0 Đerdap (FT)
Malošište 3 : 1 Timok (FT)
Svrljig 2 : 1 OFK Slatina (FT)
Timočanin 2 : 0 Kablovi (FT)
Majdanpek 2 : 2 Hajduk Veljko (FT)
Branik 0 : 1 Zlot (FT)
Radniči (K) 3 : 0 Šarbanovac (FT)
Ključ 1 : 2 Nemetali (FT)
Blizna 2 : 0 Brestovac (FT)

Prijem kod predsednika opštine Bor

Predsednik opštine Bor Živorad Petrović danas je primio delegaciju Vaterpolo saveza Srbije povodom održavanja međunarodnog humanitarnog turnira “Bor 2016”.

Prijem u SO Bor / foto: VSS

Prijem u SO Bor / foto: VSS

Predsednik VSS Milorad Krivokapić ovom prilikom uručio je plaketu predsedniku opštine u znak zahvalnoti za pomoć u organizaciji velikog sportskog dogadjaja, najjačeg vaterpolo turnira na svetu u ovom trenutku

– Velika sredstva su uložena za održavanje turnira. On je stigao u pravom trenutku kada grad Bor radi na svojoj promciji i siggurno je da će ovakav dogadjaj predstaviti naše mesto u najlepšem svetlu. Nadam se da će turnir podstaći  i vaterpolo klub Bor da radi punom parom i da će okupiti što više dece iz Bora i okoline . Zahvalan sam Vaterpolo savezu Srbije na pomoći koju pruža u vidu opreme  kao i što je izabrao baš grad Bor za ovakav velelepni turnir – rekao je Živorad Petrović

Predsednik Krivokapić je rekao:

– Oduševljen sam, kako organizacijom turnira,  bazenom tako i hotelom ” jezero’ gde su smeštene sve ekipe učesnice . Ovo je veliki turnir sa osam učesnika Olimpijskih igara. Pomoći ćemo novom klubu u svakom pogledu. posbno sam zahvalan Blagoju Spaskovskom, generalnom direktoru RTB Bor na velikoj i nesebičnoj pomoći i siguran sam da ćemo saradnju nastaviti i u narednom periodu.

Pored predsednika Krivokapića skupu su ispred VSS prisustvovali Milan Krstić član UO VSS i Darko Udovičić direktor Preduzeća EP vaterpolo 2016.

Izvor: VSS

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top