Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Poreč 4 : 1 Krivelj (FT)
Nemetali 3 : 2 Brestovac (FT)
Slatina 5 : 0 Radnički (FT)
Deli Jovan 1 : 4 Branik (FT)
Zlot 1 : 1 Polom (FT)
Blizna 0 : 2 Ključ (FT)
R.Glava 2 : 0 BSK (FT)
kum testera

Srbija četvrta na turniru u Boru

Domaća vaterpolo selekcija Srbije poražena je nakon izvođenja peteraca 16:18 (4:2,2:4, 3:4,5:4- 2:4), u borbi za treće mesto sa reprezentacijom Amerike. Iako malobrojna publika na bazenu bodrila je delfine, ali fortuna je bila naklonjena Amerikancima.

Detalj sa zagrejavanja delfina / foto: D.Popaz

Detalj sa zagrejavanja delfina / foto: D.Popaz

Srpski delfini po mnogim mišljenjima u gradu bakra viđeni su u finalnoj utakmici za prvo mesto, ali su Hrvati u poslednjoj utakmici grupnog takmičenja delfinima pomrsili račune.  Naime domaća reprezentacija porazom od Hrvatske zauzela je drugu poziciju u Grupi A i u današnjoj utakmici pobedom tražila je utešno treće mesto, ali fortuna ovoga puta nije bila na njihovoj strain.

Delfini su bili superiorni u prvoj četvrtini 4:2, ali na poluvreme se odlazi nerešenim rezultatom 6:6. Treća deonica bila je rezultatska klackalica gde su Amerikanci pred kraj postigli gol za 9:10. U poslednjoj četvrtini domaća vaterpolo reprezentacija imala je napad za pobedu ali lopta nije htela u gol 14:14. Nakon izvođenja peteraca juniorska vaterpolo selekcija Amerike izvojevala je pobedu I treće mesto na Međunarodnom turniru u gradu bakra 2:4 (16:18).

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on StumbleUpon0Share on LinkedIn0
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top