Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Temnić 1924 1 : 0 Dunav (FT)
Rtanj 0 : 1 Radnički (P) (FT)
Moravica 1 : 0 Đerdap (FT)
Malošište 3 : 1 Timok (FT)
Svrljig 2 : 1 OFK Slatina (FT)
Timočanin 2 : 0 Kablovi (FT)
Majdanpek 2 : 2 Hajduk Veljko (FT)
Branik 0 : 1 Zlot (FT)
Radniči (K) 3 : 0 Šarbanovac (FT)
Ključ 1 : 2 Nemetali (FT)
Blizna 2 : 0 Brestovac (FT)

Startuje 3. Memorijalni turnir “Igrajmo za 16” u basketu “3 na 3”

U nedelju 12. marta počinje treći Memorijalni turnir “Igrajmo za 16” u basketu “3 na 3” na kome će učestvovati 12 ekipa, podeljenih u dve grupe.Dve ekipe učestvuje više nego prošle godine, a titulu brane „Rekreativci” koji i sada igraju pod istim imenom.

Memorijalni turnir "Igrajmo za 16" u basketu "3 na 3" / foto: RTS

Memorijalni turnir “Igrajmo za 16” u basketu “3 na 3” / foto: RTS

Naredna četiri vikenda u znak sećanja na poginule radnike RTS-a 1999. godine njihove kolege igraće i turnir u basketu „3 na 3″ u sali Republičkog Zavoda za sport i medicinu sporta na Košutnjaku.

Na Memorijalnom turniru učestvuje 12 ekipa, podeljenih u dve grupe. Takmičenja u basketu uvedena su pre dve godine inicijativom i velikom željom zaposlenih u RTS-u da osim fudbala učestvuju i u ovom timskom sportu u okviru Memorijala „Igrajmo za 16″.

Interesovanje za basket „3 na 3″ svake godine je sve veće. Dve ekipe učestvuje više nego prošle godine, a titulu brane „Rekreativci” koji i sada igraju pod istim imenom.

Pobednik turnira u basketu će biti poznat posle četiri vikenda, odnosno četiri nedelje igranja utamica.

Odziv takmičara ove godine je najveći do sada, a kako ističu učesnici, čast im je što će i ove godine igrati u znak sećanja na poginule radnike RTS-a.

Turnir “Igrajmo za 16” u malom fudbalu održava se u znak sećanja na tragično nastradale kolege u NATO bombardovanju zgrade RTS-a 1999. godine. Od 2015. godine igra se i turnir u basketu “3 na3”.

Raspored takmičenja turnira u basketu „3 na 3″ možete pogledati ovde.

Izvor: RTS

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top