Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Poreč 4 : 1 Krivelj (FT)
Nemetali 3 : 2 Brestovac (FT)
Slatina 5 : 0 Radnički (FT)
Deli Jovan 1 : 4 Branik (FT)
Zlot 1 : 1 Polom (FT)
Blizna 0 : 2 Ključ (FT)
R.Glava 2 : 0 BSK (FT)
kum testera

U Slatini održana konferencija klubova Okružne lige Bor

OFS Bor kao u organizaciji sa OFK Slatina kao i MZ Slatina organizovali su konferenciju klubova Okružne lige Bor. Klubovi su upoznati sa načinom plaćanja kotizacije za takmičenje u prolećnom delu prvenstva, kalendarom takmičenja kao i sa odlukama Skupštine FS Bor.

Detalj sa konferencije klubova u Slatini / foto: D.Popaz

Detalj sa konferencije klubova u Slatini / foto: D.Popaz

Jesenji prvak i domaćin konferencije klubova ugostio je predstavnike klubova Okružne lige Bor i čelnike saveza, u subotu od 12 sati u prostorijama Mesne zajednice u Slatini kod Bora.

Odlučeno je da prolećni deo prvenstva počne 17. i 18. marta, a završava se  u sredu 13. juna, sa još jednim vanrednim kolom koje će se odigrati u sredu (25.kolo), 16.05.2018.godine.

Celo 19. kolo zbog Uskršnjih praznika odigraće se u subotu  7. aprila kao i 23.kolo takođe u subotu zbog Đurđevdana.

Donesena je odluka da počev od 01.01.2018. godine , kotizacija za takmičenje klubova u Okružnoj ligi Bor iznosi 2.000,00 dinara mesečno (kvartalno 6.000,00) , kako je i najavljeno klubovima na poslednnjoj Konferenciji klubova održanoj u Majdanpeku 5.avgusta 2017. godine.

Donesena je odluka o suspenziji svih klubova i sudija koji nisu izmirili dugovanja prema savezu po bilop kom osnovu.

Redovni seminar sudija i delegata okružne lige Bor je zakazan za subotu 10. mart u Majdanpeku. Plan, Proigram i satnica održavanja seminara će biti naknadno objavljeni . Ovom prilikom se obaveštavaju i kandidati za zavanje sudije druge kategorije da će se probni test održati najverovatnije kada i redovni seminar zonskih liga.

Donesena je odluka da do 24.02.2018. godine svi prijavljeni kandidati za UEFA-C licencu moraju uplati školarinu a dokaz o uplati kao i svu dokumentaciju za prijavu dostaviti kancelariji FS Borskog okruga. Ko to ne učini smatraće se da je odustao od prijave za školu.

Share on Facebook4Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on StumbleUpon0Share on LinkedIn0
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top