Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Temnić 1924 1 : 0 Dunav (FT)
Rtanj 0 : 1 Radnički (P) (FT)
Moravica 1 : 0 Đerdap (FT)
Malošište 3 : 1 Timok (FT)
Svrljig 2 : 1 OFK Slatina (FT)
Timočanin 2 : 0 Kablovi (FT)
Majdanpek 2 : 2 Hajduk Veljko (FT)
Branik 0 : 1 Zlot (FT)
Radniči (K) 3 : 0 Šarbanovac (FT)
Ključ 1 : 2 Nemetali (FT)
Blizna 2 : 0 Brestovac (FT)

Boranin Dalibor Džunić 13 u katama na Svetskom prvenstvu

BOR,  Minule nedelje, u Bukureštu, u Rumuniji završen je Svetski šampionat za seniore i veterane u WUKF Karateu. Boranin Dalibor Džunić 13 u katama

Karate reprezentacija Srbije: Dalibor Džunić, prvi s desna, u prvom redu

Karate reprezentacija Srbije: Dalibor Džunić, prvi s desna, u prvom redu

Srpska karate reprezentacija imala je zapažene rezultate na Svetskom prvenstvu održanom u Bukureštu. Za Srpsku reprezentaciju nastupali su: Marko Suvajdžić, Dalibor Džunić, Milan Ilić i Jovana Savić.

Marko Suvajdžić je u konkurenciji veterana poražen u 1. kolu od Ukrajinskog takmičara koji je osvojio Šampionat u Bukureštu. Milan Ilić u konkurenciji Seniora do 70kg u eliminisan je u 2. kolu od Poljaka rezultatom 4:5 iako je 30 sekundi pre kraja meča imao prednost. Boranin Dalibor Džunić zauzeo je odlično 13 mesto u katama, u kategoriji seniora od 18 do35 godina starosti.

U teškoj konkurenciji seniorki, briljirala je Jovana Savić iz Smedereva koja je u 1. kolu pobedila Poljakinju 6:1, a u 2. kolu bila je uspešnija od Italijanke istim rezultatom, dok je u polufinalu izgubila od Svetske prvakinje iz Rumunije, rezultatom 0:3.
Ovo je bio prvi nastup naše reprezentacije IKA  koja će i u buduće predstavljati našu zemlju na svim takmičenjima širom Evrope i Sveta.

Reprezentacija Srbije otputovaće u Šefild oktobra na WUKF prvenstvo, a grb Srbije nosiće takmičari u svim uzrasnim kategorijama.

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top