Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Sinđelić 2 : 1 Dunav (FT)
Timočanin 2 : 1 Radan (FT)
Majdanpek 2 : 0 Slatina (1:0)
Brodoremont 0 : 0 Hajduk Veljko (FT)
Bor 1 : 1 Đerdap (FT)
Rtanj 3 : 5 Kablovi (FT)
Rajko Mitić 0 : 4 Timok (FT)

Budimo šesti igrač: ŽKK Bor – UŽKK Student (subota, 18h)

Kada najavljujemo utakmicu 5.kola Prve ženske košarkaške lige Srbije između ŽKK Bor i UŽKK “Student” iz Niša nije to obična najava utakmice! Najavljujemo utakmicu između dva najuspešnija košarkaška kolektiva na našem košarkaškom regionu (Regionalni košarkaški savez istočne Srbije), ujedno i dva jedina prvoligaška košarkaška kolektiva na ovim prostorima. Ne samo to, daje nam za pravo da verujemo da će se u subotu u Boru odigrati zaista lepa sportska priredba za sve ljubitelje narandžaste lopte.

Budimo šesti igrač / foto: Promo ŽKK Bor

Budimo šesti igrač / foto: Promo ŽKK Bor

U Bor stiže ekipa UŽKK “Student” iz Niša. Dobre poznanice naših devojaka bile su nedavno naše gošće na Međunarodnom turniru “Žikajlo” ali u slabijem sastavu nego što je aktuelni. Ovog puta dolaze pojačane centrom Natašom Mijatović i nošene sa 3 pobede iz 4 odigrana kola, što ih čini znatno ozbiljnijim protivnikom od onog u pripremnom periodu kada su od naših devojaka poražene na domaćem terenu u Nišu sa 18 poena razlike. Predvođene trenerom Dimitrijem Stojiljkovićem koji je i pomoćni trener mlađih nacionalnih selekcija, Nišlijke sigurno dolaze u Bor sa većim apetitom nego pre mesec i po.
Sa druge strane, izabranice trenera Dejana Aleksića imaju ambiciju da ostvare drugu pobedu u prvenstvu i nakon negativnog početka od 1:3 nametnutog, pre svega, nemilosrdnim žrebom, uspostave ravnotežu poraza i pobeda što im po kvalitetu svakako pripada. U ekipi koju predvode kapiten Emeše Vida koja je jedna od najboljih skakačica lige i Jelena Jozić, jedan od najbržih bekova lige, potrebno je da zablistaju i Nena Trajčevska i Kentra Washington, kako bi zajedno sa Sanelom SuturovićTamarom Golubović i Kristinom Stamenković priredile pravo košarkaško uživanje ljubiteljima ove igre u Boru. Hoće li se konačno sve kockice složiti, da li će odlična odbrana biti ispraćena i odgovarajućim napadom poput onog na utakmici sa “Spartakom”, hoće li ekipa konačno prebroditi “problem treće četvrtine”, ostaje da se vidi.
Ekipa Boranki će biti kompletna, ali će im svakako biti neophodna i podrška sa tribina!
Utakmica se igra u subotu, 04.novembra od 18h u Sportskom centru Bor.

Dobrodošli!

Autor: Promo ŽKK Bor

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top