Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Sinđelić 2 : 1 Dunav (FT)
Timočanin 2 : 1 Radan (FT)
Majdanpek 2 : 0 Slatina (1:0)
Brodoremont 0 : 0 Hajduk Veljko (FT)
Bor 1 : 1 Đerdap (FT)
Rtanj 3 : 5 Kablovi (FT)
Rajko Mitić 0 : 4 Timok (FT)

Dunav savladao Kablove 2:0 (crveni karton zbog hvatanja saigrača za vrat)

Fudbaleri „Dunava“ iz Prahova savladali su ekipu „Kablova“ iz Zaječara 2:0 (2:0), u 26. kolu Pomoravsko – Timočke zone na domaćem terenu. Igrač domaćeg tima Dunava iz Prahova Sokolović zbog hvatanja saigrača za vrat dobio crveni karton u 45. minutu susreta.

Detalj sa utakmice Dunav - Kablovi / foto: Live SPORT

Detalj sa utakmice Dunav – Kablovi / foto: Live SPORT

Domaći tim je rano došao do vođstvo, u petom minutu preko Stefanovića 1:0. Polovinom prvog poluvremena Đorđević postiđe drugi gol za Prahovljane u 22. minutu 2:0. Gosti su imali par šansi za postizanje gola, ali mreža domaćina mirovala je do odlaska na odmor.

U 45. minutu susreta dogodiose nesvakidašnji događaj na terenu. Naime pri rezultatu 2:0 u korist Dunava, Igrač domaćeg tima Sokolović hvata saigrača iz tima za vrat, iz samo njemu poznatih razloga, a glavni arbitar na utakmici Darko Antić iz Jagodine pokazuje Sokoloviću direktan crveni karton.

Prenosimo izjavu glavnog arbitra Antića iz protokola: U 45. minutu br. 4 domaće ekipe Sokolović u nekom svom besu rukama hvata za gušu saigrača iz nepoznatog razloga. Po pokazivanju crvenog kartona istije korektno napustio teren.

Izjava glavnog arbitra Darka Antića u protokolu

Izjava glavnog arbitra Darka Antića u protokolu

U drugom poluvremenu nije bilo promene rezultata i pored silovitog napada gostiju iz Zaječara.

Glavni arbitar Antić korektno je vodio susret dveju ekipa, pokazavši tri javne opomene, dve domaćim i jednu gostujućim igračima uz jedan crveni karton domaćem fudbaleru.

Prahovljani su dobrom igrom izvojevali vrednu pobedu u 26.kolu na domaćem terenu, te ekipa sa obale Dunava mirno dočekuje završnicu ligaškog takmičenja.

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top