Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Poreč 4 : 1 Krivelj (FT)
Nemetali 3 : 2 Brestovac (FT)
Slatina 5 : 0 Radnički (FT)
Deli Jovan 1 : 4 Branik (FT)
Zlot 1 : 1 Polom (FT)
Blizna 0 : 2 Ključ (FT)
R.Glava 2 : 0 BSK (FT)
kum testera

ORK Bor pobednik turnira „Dani rukometa“

Rukometaši Bora osvojili su turnir „Dani rukometa Bor 2017.“ U finalnom okršaju sa timom Rtnja iz Boljevca 35:26. Babić uspešno debitovao pred domaćom publikom na klupi ORK Bor.

Saša Babić pokazuje taktičku zamisao u sledećem napadu

Saša Babić pokazuje taktičku zamisao u sledećem napadu

„Dani rukometa“ koji se tradicionalno održavaju u gradu bakra skupili su rukometaše iz Kruševca, Jagodine, Boljevca i domaćina Bora.

Nadmetanje je krenulo u 11h duelom ORK Bor – Napredak 29:16 dok su u 12.30 sati koplja ukrstili ekipe Jagodine i Rtnja iz Boljevca 31:31 (sedmercima 4:5) u korist gostiju iz Boljevca.

Rukometaši Jagodine i Napredka iz Kruševca u duelu za III mesto igrali su od 14 sati, a tim iz Jagodine pobedom od 28:26 zauzeo je treće mesto na turniru u Boru.

Puleni Saše Babića proslavljenog rukometnog velikana u finalnoj utakmici, dodali su gas i „pregazili“ goste iz Boljevca 35:26 i osvojili turnir „Dani rukometa – Bor 2017.“.

-Igrali smo srcem, igrači su dosledno sprovodili sve taktičke zamisli na terenu te i rezultat nije mogao izostati – rekao je Babić ekskluzivno za Live SPORT i dodao da je oduševljen pobornicima rukometa u grdu bakra koji su aplauzom pozdravili svaki lep potez na današnjoj sportskoj manifestaciji „Dani rukometa“.

Borani su i ovom prilikom pokazali da poseduju kvalitet i da prekaljeni rukometni „vuk“ neće imati problema oko sastavljanja i ugravanja tima.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on StumbleUpon0Share on LinkedIn0
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top