Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Poreč 4 : 1 Krivelj (FT)
Nemetali 3 : 2 Brestovac (FT)
Slatina 5 : 0 Radnički (FT)
Deli Jovan 1 : 4 Branik (FT)
Zlot 1 : 1 Polom (FT)
Blizna 0 : 2 Ključ (FT)
R.Glava 2 : 0 BSK (FT)
kum testera

Slatina – R.Glava 4:1

Fudbaleri Slatine izvojevali su pobedu na domaćem terenu 4:1 (3:0), u 20. kolu Okružne lige Bor nad timom Rudna Glava iz istoimenog mesta. Đurićev „het-trik“ za nove prvenstvene bodove.

Glavni arbitar Kovačević u razgovoru sa igračima / foto: D.Popaz

Glavni arbitar Kovačević u razgovoru sa igračima / foto: D.Popaz

Slatinski „žuti“ olako su dolazili u prvom poluvremenu do golova preko Đurića u 15., i 20.minutu, a kapiten domaćina Đorđević bio je neumoljiv sa bele tačke pred kraj poluvremena za ubedljivih 3:0.

Tim FK Rudna Glava / foto: D.Popaz

Tim FK Rudna Glava / foto: D.Popaz

Gostujući igrači u nastavku susreta zaigrali su angažovanije, u napadu dok se domaćin branio. Naime nedozvoljeni start u kaznenom prostoru Slatinjana početkom drugog poluvremena glavni arbitar Kovačević pokazuje na belu tačku. Sa jedanaest metara  precizan je bio Stešić 3:1.

Detalj sa utakmice Slatina - Rudna Glava / foto: D.Popaz

Detalj sa utakmice Slatina – Rudna Glava / foto: D.Popaz

Iako su gosti napadali protivnički gol mreža Slatinjana je mirovala, pred kraj susreta Đurić koristi nesmotrenost odbrane gostiju i dubinsku loptu sa sredine terena neometano prihvata, kao na treningu oči u oči sa gostujućim golmanom postiže svoj treći gol na utakmici het-trik a četvrti timski, što se kasnije uspostavilo i konačnim rezultatom na utakmici.

Gol Stešića sa bele tačke / foto: D.Popaz

Gol Stešića sa bele tačke / foto: D.Popaz

Slatina je nakon osvojena nova tri prvenstvena boda ostala na liderskoj poziciji, dok su gosti iz Rudne Glava ostali na začelju ligaške tabele sa devet osvojenih bodova.

Share on Facebook25Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Share on Google+0Share on StumbleUpon0Share on LinkedIn0
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top