Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Sinđelić 2 : 1 Dunav (FT)
Timočanin 2 : 1 Radan (FT)
Majdanpek 2 : 0 Slatina (1:0)
Brodoremont 0 : 0 Hajduk Veljko (FT)
Bor 1 : 1 Đerdap (FT)
Rtanj 3 : 5 Kablovi (FT)
Rajko Mitić 0 : 4 Timok (FT)

Pravila Korišćenja

Sajt „www.livesportbor.rs/“ predstavlja sportski internet portal realizovan od strane grupe sportskih entuzijasta u cilju poboljšanja prisustva i dostupnosti sportskih informacija sa regiona istočne Srbije.

Da bi se omogućilo preuzimanje i korišćenje sadržaja, korisnici (posetioci) moraju da se usaglase sa sledećim navedenim uslovima.

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, u potpunosti prihvatate uslove i pravila upotrebe koji su navedeni u daljem tekstu. Ukoliko ne prihvatate bilo koji od uslova i pravila nemojte koristiti ovaj sajt i preuzimati materijale i dokumentaciju sa sajta „www.livesportbor.rs/“.

Svi sadržaji i informacije na sajtu predstavljene su korisnicima (posetiocima) na uvid u dobrom duhu i  najboljoj nameri.

Ograničenje upotrebe

Sadržaji ovog portala su u vlasništvu portala „www.livesportbor.rs/“,  njegovih autora kao i trećih lica. Ceo sajt kao i njegovi delovi ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodne saglasnosti vlasnika sadržaja, izuzev u svrhu lične, edukativne i ne komercijalne upotrebe od strane korisnika.

U svim slučajevima, uz preuzete sadržaje sa ovog sajta mora biti jasno istaknut autor sadržaja kao i link ka „www.livesportbor.rs/“. Internet mediji uz ime autora moraju dodati i link ka ovom sajtu  ili sadržaju koji preuzimaju. Štampani i elektronski mediji moraju navesti adresu “www.livesportbor.rs/” uz ime autora.

Odricanje od prava

1. „www.livesportbor.rs/“ ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica. Celokupan sadržaj koji je na portalu objavljen od strane trećih lica (oglasi, poruke, komentari, fotografije i drugi materijali) predstavlja odgovornost osobe ili pravnog lica koje je taj sadržaj postavio, što znači da je korisnik u potpunosti odgovoran za sav sadržaj koji objavi, pošalje ili na drugi način učini dostupnim. Ukoliko je korisnik prekršio autorsko pravo trećeg lica ili se njegov sadržaj smatra ne primerenim, korisnik snosi punu pravnu i materijalnu odgovornost za postavljanje spornog sadržaja i dužan je da pruži pravnu zaštitu portalu „www.livesportbor.rs/“, kao i da nadoknadi eventualnu materijalnu štetu.

2.  „www.livesportbor.rs/“ ne pruža bilo kakve garancije u vezi sadržaja, reklamnih poruka kao i sadržaja postavljenog od strane trećih lica, te na taj način ne može biti odgovoran za direktne ili  indirektne posledice i moguću štetu nastalu korišćenjem informacija sa ovog sajta.

3. Informacije na ovom sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške.

4. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja. „www.livesportbor.rs/“ zadržava pravo izmene oblika i dizajna sadržaja bez prethodnog obaveštavanja korisnika.

Top