Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Sinđelić 2 : 1 Dunav (FT)
Timočanin 2 : 1 Radan (FT)
Majdanpek 2 : 0 Slatina (1:0)
Brodoremont 0 : 0 Hajduk Veljko (FT)
Bor 1 : 1 Đerdap (FT)
Rtanj 3 : 5 Kablovi (FT)
Rajko Mitić 0 : 4 Timok (FT)

5. Memorijalni turni u košarci „Miodrag Prvulović-Žikajlo“ (subota)

BOR, (Dragan Popaz) Grad bakra biće petu godinu za redom domaćin Memorialnog turnira, u košarci „Miodrag Prvulović – Žikajlo“, u subotu, 30.aprila , u Sportskom centru „Bobana Veličković Momčilović“.

 

Učešće na košarkaškom Memorijalu koji se održava u znak sećanja na poznatog sportskog trudbenika i utemeljivača ženske košarke u gradu Boru jesu: ŽKK „Rudar 1903“, ŽKK „Radnički“ (Kragujevac), ŽKK „Karaburma“ (Beograd), ŽKK „Hajduk Veljko“ Negotin, kao i pionirske selekcije koje će odigrati revijalnu utakmicu ŽKK „Rudar 1903“ – ŽOKK „Paraćin“.

-Hvala svim ekipama koje su se odazvale pozivu i uzele učešće na 5 Memorijalnom ženskom košarkaškom turniru. Biće ovo praznik košarke u gradu bakra. Posebno bih se zahvalila prijateljima košarke iz lokalne amouprave, Sportskog centra, „ŽKK Rudar 1903“ kao i svima drugima koji su pomogli organizaciju ovog turnira – ističe Jelena Prvulović proslavljeni košarkaški as.

plakat

Otvaranje Memorijala zakazano je za 11 sati, a sastaće se ŽKK „Rudar 1903“ – ŽKK „Hajduk Veljko“.

U 12.30 sati ovaranje turnira, a zatim u 13.15 drugo polufinale ŽKK „Radnički“-ŽKK „Karaburma“.

U 15 sati revijalna utakmica pionirki ŽKK „Rudar 1903“ ŽOKK Paraćin.

Poražene ekipe u polufinalnim duelima odigraće utakmicu za treće mesto u  17 sati dok će finale turnira biti odigrano u 19 sati.

Ulaz za na Memorijalnom turniru je slobodan.

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top