Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Sinđelić 2 : 1 Dunav (FT)
Timočanin 2 : 1 Radan (FT)
Majdanpek 2 : 0 Slatina (1:0)
Brodoremont 0 : 0 Hajduk Veljko (FT)
Bor 1 : 1 Đerdap (FT)
Rtanj 3 : 5 Kablovi (FT)
Rajko Mitić 0 : 4 Timok (FT)

Minut ćutanja na meču Slatina – Čubra 8:0 i poruka saučešća

Fudbaleri Slatine deklasirali su na domaćem terenu ekipu Čubre 8:0 (2:0), u 21. ligaškom kolu Okružne lige Bor. Minutom ćutanje na stadionu, u Slatini odata je pošta, tragično preminulom, nekadašnjem igraču Slatine Draganu Stojiću.

Detalj sa utakmice Slatina - Čubra / foto: Live SPORT

Detalj sa utakmice Slatina – Čubra / foto: Live SPORT

Iako dobro poznati rivali iz jesenjeg dela šampionata, ukrstili su koplja, u Slatini. Domaćin je isčekivao pobedu i revanš za ne zasluženi poraz iz Čubre gde su Slatinjanima kumovali izuzetno loš teren i arbitar koji je propagirao domaćinsko suđenje.

Slatinjani su ofanzivno otvorili utakmicu, poveli preko Arsovića u 12. minutu. Stojanović je domaći tim ostavio na cedili u 38. minutu kada je zbog nesportskog ponašanja dobio crveni karton. Ređale su se šanse pred gostujućim golom, ali domaćin na 2:0 povisio ne tri minuta pred odlaska na odmor.

U nastavku susreta kapiten Slatinjana Đrorđević presudio je gostima sa svoja četiri gola najpre u 49., 70., 71. i 75. minutu sureta bilo je 6:0.

Na terenu domaća ekipa igrala je sa igračem manje, a opšti utisak jeste da su gosti, u polju imali osam igrača. Rasuta ekipa Čubre na terenu u Slatinu za epilog je imala još dva primljena gola. Omaleni Nešić povisuje u 82. minutu na 7:0, a Igić stavlja tačku na noćnu moru tima iz Čubre pet minuta pred kraj susreta 8:0.

 

Minut ćutanja tragičnom preminulom igraču Slatine

Igrači oba tima, gledaoci i stručni štab obeju ekipa pred početak meča, odali su poštu tragično preminulom, nekadašnjem igraču Slatine Draganu Stojiću.

-Ovu pobedu posvećujemo našem nekadanjem saigraču na terenu, velikom prijatelju našeg kluba Draganu Stojiću koji je nakon karatke i teške bolesti preminuo u 55. godini života. Slatina je danas igrala za njega, momcu su izarali na terenu.

Neka mu je večna Slava i Hvala za sve što je učinio za naš klub – istakao je prvi strateg Slatine Dejan Pavlović.

Minut ćutanja tragično preminulom igraču Slatine Draganu Stojiću / foto: Live SPORT

Minut ćutanja tragično preminulom igraču Slatine Draganu Stojiću / foto: Live SPORT

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top