Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Sinđelić 2 : 1 Dunav (FT)
Timočanin 2 : 1 Radan (FT)
Majdanpek 2 : 0 Slatina (1:0)
Brodoremont 0 : 0 Hajduk Veljko (FT)
Bor 1 : 1 Đerdap (FT)
Rtanj 3 : 5 Kablovi (FT)
Rajko Mitić 0 : 4 Timok (FT)

Remi Krivelja i Slatine u poslednjem ligaškom kolu 1:1

Fudbaleri Krivelja remizirali su sa timom Slatine 1:1 (0:0) u poslednjem kolu Okružne lige Bor na domaćem terenu. Arbitar Miško petković iz Negotina podelio 9 javnih opomena i ostao dosledan svom kriterijumu suđenja.

Detalj sa utakmice Krivelj – Slatina / Foto: D.Popaz

Detalj sa utakmice Krivelj – Slatina / Foto: D.Popaz

Utakmica koja nije imala takmičarski karakter između domaće ekipe Krivelja i Slatine završena je podelom bodova, a žal za propuštenim prilikama oba tima koji su imali izglednih šansi za postizanje golova ostaće do avgusta, kada počinje nova takmičarska sezona.

Slatinske žute u vođstvo je doveo Stojanović u 65.minutu , a samo pet minuta kasnije dosuđena je najstroža kazna za domaćina. Stuparević bio je siguran sa jedanaest metara i matirao Todorovića. Do kraja susreta mreže su mirovale na obe strane, a utakmica na stadionu (4.kilometar) završena je podelom bodova 1:1.

Omaleni arbitar iz Negotina Miško Petković u svoju beležnicu upisao je devetoricu igrača na terenu, kojima je pokazao žute kartone. Četiri domaćinu i pet gostujućim igračima. Ostaće upamćeno da je arbitar uticao svojim odlukama na tok utakmice. Nepostojeći penal za Krivelj. Domaći tim oštetio u par navrata, a epilog toga je u devet javnih opomena.

Krivelj je ovu takmičarsku sezonu završio na desetom mestu, a Slatinjani na petoj poziciji na tabeli.

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top