Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Sinđelić 2 : 1 Dunav (FT)
Timočanin 2 : 1 Radan (FT)
Majdanpek 2 : 0 Slatina (1:0)
Brodoremont 0 : 0 Hajduk Veljko (FT)
Bor 1 : 1 Đerdap (FT)
Rtanj 3 : 5 Kablovi (FT)
Rajko Mitić 0 : 4 Timok (FT)

Zaječarski Kablovi savladali Majdanpek 0:2

Fudbaleri Kablova iz Zaječara savladali su minulog vikenda u 10.kolu zonaškog takmičenja na gostovanju u Majdanpeku istoimeni tim 0:2 (0:1).  Iako su Zaječarci postigli dva gola za uzvrat dobili dva pocepana dresa tokom utakmice.

Detalj sa utakmice u Majdanpeku / foto: Live SPORT

Detalj sa utakmice u Majdanpeku / foto: Live SPORT

U dvoboju dva kvalitetna kluba u Majdanpeku u vođstvo su došli gosti iz Zaječara u 36.minutu preko Gligorijevića 0:1. Iako je tokom prvog poluvremena gol „visio u vazduhu“ na obe strane mreže su do kraja poluvremena mirovale.

Početak drugog poluvremena protekao je u ispitivanju snaga sve do 53. minuta kada su gosti postiglu drugi gol preko Nikolića 0:2. Nakon vođstva gostiju domaći tim je igrao sve borbenije što govori veliki broj žutih kartona sa naznakom delegata (berobrazan start).

Gosti su rutinski sačuvali prednost do kraja susreta, a uprava kluba iz Zaječara za narednu utakmicu moraće da obezbedi dva dresa koja su pocepana usled (bezobraznih startova) u Majdanpeku.

Glavni arbitar Miloš Milanović iz Ćuprije u 90. minutu pokazao je drugu javnu opomenu (crveni) karton Brajeviću. Milanović je pokazao šest javnih opomena, četiri domaći i dve gostujućim fudbalerima uz parni žuti (crveni) karton fudbaleru majdanpeka.

Nakon završetka utakmice u prostorijama gde su svlačionice Ranđelović igrač Majdanpeka nesportski se poneo prema pomoćnom sudiji Nona Pažinu. Naime objavljujemo zapisnik sa utakmice Majdanpek – Kablovi i zapis delegata Milana Milosavljevića iz Loznice.

Zapisnik sa utakmice 10.kola Majdanpek - Kablovi

Zapisnik sa utakmice 10.kola Majdanpek – Kablovi

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top