Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Sinđelić 2 : 1 Dunav (FT)
Timočanin 2 : 1 Radan (FT)
Majdanpek 2 : 0 Slatina (1:0)
Brodoremont 0 : 0 Hajduk Veljko (FT)
Bor 1 : 1 Đerdap (FT)
Rtanj 3 : 5 Kablovi (FT)
Rajko Mitić 0 : 4 Timok (FT)

Bez golova u Slatini: ARBITAR oštetio oba kluba

OFK Slatina minulog vikenda, u 7.kolu Zone „Istok“ ugostila je ekipu Timoka iz Zaječara, ali je mlađani arbitar Trifunović iz Kladova uticao, kako na igru tako i na rezultat 0:0. Dva nepromišljena isključenja i nepromišljene odluke obeležile su utakmicu u Slatini na kojoj je delio pravdu arbitar sa obale Dunava.

Tim OFK Slatina / foto: Live SPORT / D.Popaz

Tim OFK Slatina / foto: Live SPORT / D.Popaz

Timok je od prvog minuta napao gol Trailovića, ali štoperski tandem Merdžić i Pajkić bili su na visini zadatka. Domaćin je pretio iz brzih kontra napada, imao izgledne prilike za postizanje gola, ali mreža Zaječaraca je ostala mirna.

U nastavku susreta Slatina je imala kontrolu nad utakmicom, napadala, ali navala domaćina nije imala rešenja da savlada Petrovića.

Glavni arbitar Milan Turanović iz Kladova očigledno je bilo da je pogubio konce utakmice od samog starta. Nije sankcionisao oštre startove, javne opomene kompezirao je, u par navrata seckao igru kada je trebao prednost da pusti, a vrhunac Turanovića je deset minuta pred kraj susreta kada je isključio Milana Stankovića veznog igrača Slatine i Uroša Nikolića iz gostujuće ekipe. Diskutabilna situacija, gde je arbitar mirne ruke mogao da pokaže i jednom i drugom igraču po žuti karton, ali je arbitar sa obale Dunava odlučio za najstrožu disciplinsku meru nesportskog ponašanja na terenu.

Arbitar Turanivić na delu / foto: Live SPORT / D.Popaz

Arbitar Turanović na delu / foto: Live SPORT / D.Popaz

Kako smo saznali po završetku utakmice i domaćin, kao i gosti imali su primedbe na mlađanog arbitra kako je delio pravdu u Slatini.

Očigledno da FS RIS ima poteškoća sa arbitrima u ovom stepenu takmičenja, a o kvalitetu i pravdi koju oni dele ne treba trošiti reči.

Igrači jednog i drugog kluba pre početka utakmice / foto: Live SPORT / D.Popaz

Igrači jednog i drugog kluba pre početka utakmice / foto: Live SPORT / D.Popaz

Slatina je sa osvojenim bodom pred domaćim navijačima ostala, u sredini ligaške tabele, ostaće žal za propuštenim prilikama za gol, dok su Zaječarci FK Timok nakon odigranog sedmog kola ligaškog takmičenja na drugom mestu na tabeli i tri boda zaostatka u odnosu na Timočanin iz Knjaževca.

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top