Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Sinđelić 2 : 1 Dunav (FT)
Timočanin 2 : 1 Radan (FT)
Majdanpek 2 : 0 Slatina (1:0)
Brodoremont 0 : 0 Hajduk Veljko (FT)
Bor 1 : 1 Đerdap (FT)
Rtanj 3 : 5 Kablovi (FT)
Rajko Mitić 0 : 4 Timok (FT)

Đorđevići proterali „Radnički“ sa terena

Fudbaleri Slatine pobedom nad Radničkim iz Klokočevca 5:0 , u 26. kolu Okružne lige Bor bliži su tituli prvaka i plasmana u viši rang takmičenja. Slatinski Đorđevići proterali igrače Radničkog sa terena pre kraja susreta.

Detalj sa utakmice Slatina - Radnički / foto: D.Popaz

Detalj sa utakmice Slatina – Radnički / foto: D.Popaz

Gosti iz Klokočevca su na megdan Slatinjanima izašli sa desetoricom fudbalera, iako sa igračem manje parirali domaćim fudbalerima. Do poluvremena Zvonimir B Đorđević kapiten domaćina postigo je tri gola, a njegov imenjak i prezimenjak jedan pogodak te je Slatina na poluvremenu imala 4:0 i dva igrača više na terenu, jer pri dosuđenom penalu pri rezultatu 3:0 u korist domaćina zbog prigovora isključen je igrač Radničkog.

Gosti su u nastavku igrali sa devetoricom na terenu, ali kada je kapiten Slatine Đorđević postigao i peti gol za svoj tim igrači Radničkog su padali po terenu i jedan po jedan izlazili sa terena kako bi izbegli rezultatsku katastrofu.

Simuliranje povrede igrača Radničkog / foto: D.Popaz

Simuliranje povrede igrača Radničkog / foto: D.Popaz

Naime treba naglasiti da u prvom poluvremenu pri rezultatu 1:0 u korist domaćeg tima kapiten domaćina Đorević iako je sam nakon solo prodora izašao oči u oči sa gostujućem čuvarem mreže, zastao je i u fer pleju izbacio loptu u aut, jer je igrač protivnika videvši da se Đorević spušta ka šesnaestercu pao ko puškom pogođen na desnoj strani terena.

Fizioterapeut izvodi svog igrača sa terena pripomagajući mu rečima podrške da napusti igralište / foto: D.Popaz

Fizioterapeut izvodi svog igrača sa terena pripomagajući mu rečima podrške da napusti igralište / foto: D.Popaz

Redakcija Live SPORT zatražila je mišljenje FS Bor na ovako nesportsko ponašanje igrača Radničkog i napuštanje terena, kako im se prohte ko u poznatom domaćem filmu SEKULA, da li će isti biti sankcionisani – biće poznato sredinom nedelje kada komisija FS Bor bude dobila kompletan izveštaj sa utakmice.

Slatina je pobedom ostala na čelu tabele i šest boda više u odnosu na tim Branika iz Štubika koji je danas, bio bolju ot rivala u Sikolu 1:4 savladavši Deli Jovan.

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top