Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Sinđelić 2 : 1 Dunav (FT)
Timočanin 2 : 1 Radan (FT)
Majdanpek 2 : 0 Slatina (1:0)
Brodoremont 0 : 0 Hajduk Veljko (FT)
Bor 1 : 1 Đerdap (FT)
Rtanj 3 : 5 Kablovi (FT)
Rajko Mitić 0 : 4 Timok (FT)

Leković Slatini doneo bod sa Brodoremontom 1:1 (Slatina oštećena za dva penala)

Slatinjani su remizirali pred domaćom publikom 1:1 (0:0), u 14 kolu Zone „Istok“ sa ekipom Brodoremonta iz Kladova. Leković prelepim udarcem sa dvadeset metara doneo bod Slatinjanima, arbitar Popović iz Majdanpeka nije dozvolio Slatini da pobedi.

Detalj sa utakmice / foto: D.Popaz

Detalj sa utakmice / foto: D.Popaz

Obe ekipe su obazrivo otpočele susret po snežnom klizavom terenu, ali je arbitar Popović  „protresao“ domaćina u dvadeset sekundi pokazavši tri javne opomene. Slatina je imala svoje polu šanse, ali arbitar je sve napade prekidao, gostima je dozvolio da igraju, ali mreže su do poluvremena mirovale.

Detalj sa utakmice / foto: D.Popaz

Detalj sa utakmice / foto: D.Popaz

U nastavku susreta, prodor po desnoj strani gostujućeg igrača Modoranovića u 53.minutu bio je koban po domaću ekipu, jer su od tog trenutka morali na domaćem terenu da jure rezultat 0:1.

Saša Jovanović / foto: D.Popaz

Saša Jovanović / foto: D.Popaz

Slatina je silovito napadala, a tri minuta kasnije igrač Brodoremonta obara Jovanovića, a Popović odmahuje rukom.

Protesti domaćina i samog Jovanovića kod arbitra Popovića koji se očito pogubio po snežnom terenu, pa umesto da umiri igrače delio je kartone ko novogodišnje poklone – Jovanoviću drugu opomenu zbog protesta i pokazao put u svlačionicu.

Glavni arbitar Popović iz Majdanpeka / foto: D.Popaz

Glavni arbitar Popović iz Majdanpeka / foto: D.Popaz

Popoviću se isključenja osladila pa je prošetao i do trenera Slatine Pavlovića koji je opravdano protestvovao, mlađani znalac fudbalskih pravila iz Majdanpeka pokazuje put tribina treneru Slatinjana Pavloviću.

Milan Leković je par minuta kasnije prelepim udarce lobovao golmana gostiju sa dvadesetak metara, a čuvar mreže Brodoremonta je paradom ulepšao pogodak 1:1.

Slatina nakon izjednačenja nije stala sa inicijativom, ali tako nije mislio arbitar Popović, pred kraj susreta Majdanpečanin ponovo odmahuje rukom nakon očitog faula za kazneni udarac nad Cokićem.

Naime Popović je Slatinu oštetio za dva penala, isključio igrača i podelio sijaset kartona, da bi stvar ublažio u 90.minutu zbog drugog žutog kartona isključuje igrača gostiju Šćojića.

Uprava kluba iz Slatine obezbedila je sve uslove za odigravanje utakmice po snegu. Adekvatno obeležen teren, lopta za igranje po snegu, a gosti iz Kladova zadovoljni prijemom, ali mrlju na ovu sportsku snežnu utakmicu ostavio je Popović koji se trudio da svoje ne znanje pokaže i da se dokaže.

Jedan od napada gostiju / foto: D.Popaz

Jedan od napada gostiju / foto: D.Popaz

Popović je sudio Okružnu ligu Bor, a uslov napredovanja u sudiskoj karijeri stekao je ove jeseni da deli (NE)prvadu u Zoni Istok.

Slatina u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata gostuje u Aleksincu ekipi Rudar Alpos koji je poslednji na tabeli Zone Istok.

Naime Popović je do skora igrao u Majdanpeku, a Slatina i Majdanpek koji se probudi pre par kola imaće direktan okršaj za opstanak u Zoni Istok.

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top