Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Sinđelić 2 : 1 Dunav (FT)
Timočanin 2 : 1 Radan (FT)
Majdanpek 2 : 0 Slatina (1:0)
Brodoremont 0 : 0 Hajduk Veljko (FT)
Bor 1 : 1 Đerdap (FT)
Rtanj 3 : 5 Kablovi (FT)
Rajko Mitić 0 : 4 Timok (FT)

OFK Slatina ubedljiva protiv Krivelja 0:3

Slatinski „žuti“ izvojevali su vrednu pobedu na gostujućem terenu u Boru, savladavši tim Krivelja 0:3 (0:2), u 13. kolu Okružne lige Bor. Lider Okružne lige tim Slatine na korak od jesenjeg prvaka lige.

Detalj sa jedne od ranije odigranih utakmica Slatine i Krivelja / foto: Live SPORT

Detalj sa jedne od ranije odigranih utakmica Slatine i Krivelja / foto: Live SPORT

Fudbaleri Krivelja ugostili su tim Slatine na stadionu OFK Bor, ali su Slatinjani na travnatom terenu izvojevali pobedu i praktično postali jesenji prvaci lige.

Slatina je preko Apostolova u 32., i 38. minutu postigla dva gola iako su oba tima po teškom terenu za igru na stadionu OFK Bor pokazala svoj fizički maksimum.

U nastavku igre bilo je prilika na obe strane za postizanje pogotka, ali je Zvonko Đ Đorević postigao treći gol za Slatinu iz slobodnog udarca sa oko dvadesetak metara, što se na kraju ispostavilo i konačnim rezultatom.

Glavni arbitar na utakmici Srđan Anđelković nije imao pune ruke posla u fer i korektnoj utakmici dva rivala.

Slatina nakon 13. kola ima 31 bod na ligaškoj tabeli, a nakon sutrašnjih utakmica znaće se koliko bodova prednosti ima u odnosu na svog prvog pratioca.

Slatina u pretposlednjem ligaškom kolu na svom terenu dočekuje ekipu Poreča , a tim Krivelja gostuje ekipi Deli Jovan u Sikolu.

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top