Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Sinđelić 2 : 1 Dunav (FT)
Timočanin 2 : 1 Radan (FT)
Majdanpek 2 : 0 Slatina (1:0)
Brodoremont 0 : 0 Hajduk Veljko (FT)
Bor 1 : 1 Đerdap (FT)
Rtanj 3 : 5 Kablovi (FT)
Rajko Mitić 0 : 4 Timok (FT)

Pobeda Slatinjana nad timom „Naša KRILA“ 2:0

Slatinski „žuti“ izvojevali su prvu prvenstvenu pobedu vrednu tri boda na domaćem terenu u, 3. kolu ligaškog takmičenja Zone „Istok“ nad timom „Naša KRILA“ 2:0 (1:0).

Glavni arbitar Veljković traži kartone u zadnjem džepu / foto: D.Popaz

Glavni arbitar Veljković traži kartone u zadnjem džepu / foto: D.Popaz

Slatinska pobeda „zlata“ vredna za upis prvih prvenstvenih bodova na domaćem terenu, gde su igrači Slatine ostavili srce na terenu.

Gosti iz Belotinca su igrali svoju igru, u svakom trenutku tražili košarkaška pravila na fudbalskom terenu od glavnog arbitra Stefana Veljkovića koji je sredinom drugog poluvremena podlegao pritisku i u roku od pet minuta pokazao četiri javne opomene domaćim fudbalerima, poput košarkaškog arbitra delivši lične greške igračima na terenu.

Slatina je u prvom poluvremenu srušila odbranu gostiju preko Stankovića u 35. minutu..

U drugom poluvremenu gosti su na sve načine pokušavali da izprovociraju domaćina, ali strasti u Slatini smirio je Pajkić u 82. minutu gde su gosti izgubili svaku nadu za rezultatski priključak.

Ostalo je jedno isto pokušavali su i išli do te mere da isceniraju prekid, gde su oni akteri bili i potstrekivači svake nesportske situacije na terenu, glavni arbitar mlađani Veljković u tim situacijama zaboravljao je da kod sebe ima kartone i da treba opomenuti goste , a i glupu istih kojima su „krila“ ostala slomnjena.

Slatina je imala podosta šansi preko Stankovića Đorđevića da deklasira „ranjene orlove“ ekipu Naših KRILA, ali na kraju rezultat 2:0 i prvi bodovi za domaće fudbalere.

Slatina narednog vikenda gostuje u Malošištu istoimenoj ekipi.

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top