Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Sinđelić 2 : 1 Dunav (FT)
Timočanin 2 : 1 Radan (FT)
Majdanpek 2 : 0 Slatina (1:0)
Brodoremont 0 : 0 Hajduk Veljko (FT)
Bor 1 : 1 Đerdap (FT)
Rtanj 3 : 5 Kablovi (FT)
Rajko Mitić 0 : 4 Timok (FT)

Saopštenje uprave ŽKK Bor povodom ostavke Dejana Aleksića

Upravni odbor Ženskog košarkaškog kluba Bor sa žaljenjem je primio 06.11.2017.godine pismenu ostavku prvog trenera kluba, Dejana Aleksića.

dejan aleksic991

Dejan Aleksić je trener koji je ispisao svetle stranice u istoriji našeg kluba i kao takav će biti upamćen. Sa seniorskom ekipom je ušao u Prvu ligu u sezoni 2016/2017 i postao najbolji trener Druge ženske košarkaške lige Srbije grupa jug. Ulazak u Prvu ligu u bilo kom sportu nije podvig kojim se mnogi treneri mogu pohvaliti.

Prvobitna ideja uprave našeg kluba bila je da zbog zaštite integriteta mladog trenera ne potenciramo njegovu ostavku, ali pošto se u javnosti pojavilo mnogo zluradih glasina o ostavci mladog košarkaškog pregaoca i, sigurni smo, budućeg velikog trenera Dejana Aleksića, rešili smo da ovde objavimo skeniranu ostavku tj kompletan podatak o načinu razlaska ŽKK Bor i Dejana Aleksića, kako bismo od nekih neostvarenih ambicija i ljudi koji su u prošlosti, nažalost, imali veze sa ŽKK Bor zaštitili i klub i Aleksića.

Ženski košarkaški klub Bor se zahvaljuje treneru Dejanu Aleksiću na svemu što je učinio za klub i želi mu puno uspeha u daljem životu i radu.

Skenirana ostavka Dejana Aleksića

Skenirana ostavka Dejana Aleksića

Izvor: ŽKK Bor RTB

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top