Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Sinđelić 2 : 1 Dunav (FT)
Timočanin 2 : 1 Radan (FT)
Majdanpek 2 : 0 Slatina (1:0)
Brodoremont 0 : 0 Hajduk Veljko (FT)
Bor 1 : 1 Đerdap (FT)
Rtanj 3 : 5 Kablovi (FT)
Rajko Mitić 0 : 4 Timok (FT)

Slatina – R.Glava 4:1

Fudbaleri Slatine izvojevali su pobedu na domaćem terenu 4:1 (3:0), u 20. kolu Okružne lige Bor nad timom Rudna Glava iz istoimenog mesta. Đurićev „het-trik“ za nove prvenstvene bodove.

Glavni arbitar Kovačević u razgovoru sa igračima / foto: D.Popaz

Glavni arbitar Kovačević u razgovoru sa igračima / foto: D.Popaz

Slatinski „žuti“ olako su dolazili u prvom poluvremenu do golova preko Đurića u 15., i 20.minutu, a kapiten domaćina Đorđević bio je neumoljiv sa bele tačke pred kraj poluvremena za ubedljivih 3:0.

Tim FK Rudna Glava / foto: D.Popaz

Tim FK Rudna Glava / foto: D.Popaz

Gostujući igrači u nastavku susreta zaigrali su angažovanije, u napadu dok se domaćin branio. Naime nedozvoljeni start u kaznenom prostoru Slatinjana početkom drugog poluvremena glavni arbitar Kovačević pokazuje na belu tačku. Sa jedanaest metara  precizan je bio Stešić 3:1.

Detalj sa utakmice Slatina - Rudna Glava / foto: D.Popaz

Detalj sa utakmice Slatina – Rudna Glava / foto: D.Popaz

Iako su gosti napadali protivnički gol mreža Slatinjana je mirovala, pred kraj susreta Đurić koristi nesmotrenost odbrane gostiju i dubinsku loptu sa sredine terena neometano prihvata, kao na treningu oči u oči sa gostujućim golmanom postiže svoj treći gol na utakmici het-trik a četvrti timski, što se kasnije uspostavilo i konačnim rezultatom na utakmici.

Gol Stešića sa bele tačke / foto: D.Popaz

Gol Stešića sa bele tačke / foto: D.Popaz

Slatina je nakon osvojena nova tri prvenstvena boda ostala na liderskoj poziciji, dok su gosti iz Rudne Glava ostali na začelju ligaške tabele sa devet osvojenih bodova.

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top