Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Sinđelić 2 : 1 Dunav (FT)
Timočanin 2 : 1 Radan (FT)
Majdanpek 2 : 0 Slatina (1:0)
Brodoremont 0 : 0 Hajduk Veljko (FT)
Bor 1 : 1 Đerdap (FT)
Rtanj 3 : 5 Kablovi (FT)
Rajko Mitić 0 : 4 Timok (FT)

Slatina – Zlot 7:1

Fudbaleri Slatine izvojevali su pobedu na domaćem terenu u prvoj utakmici Okružne lige Bor nad timom OFK Zlot 7:1 (3:0).

Detalj sa utakmice Slatina - Zlot / foto D.Popaz

Detalj sa utakmice Slatina – Zlot / foto D.Popaz

Slatinjani su pobedom u derbiju Okružne lige Bor nad ekipom Zlota osigurali prvo mesto na tabeli ubedljivom pobedom 7:1.

Odloženo 18. kolo koje je zbog snega bilo pomereno za 1.april ekipe su iskoristile za fizičke pripreme i uigravanje ekipe.

Tim OFK Slatina / foto: D.Popaz

Tim OFK Slatina / foto: D.Popaz

Slatinjani su bolje otvorili utakmicu te su u prednost došli sa bele tačke preko kapitena Đorđevića u 20. minutu. Igić je sa svoja dva gola u nastavku igre prvo u 35. a potom u 45. minutu rezultat povisio na 3:0.

Zlot je u drugom poluvremenu pokušao da rezultat preokrene, ali kikseve odbrane navala Slatine nije praštala. Naime štoper Merdžić postiže gol u 50. minutu za 4:0, a deset minuta kasnije Kolarevićev centaršut sa leve strane završio je u mreži Zlota sa dvadesetak metara iskosa sa leve strane. Đurić u 66.minutu postiže i šesti gol za domaćina.

Tim OFK Zlot / foto: D.Popaz

Tim OFK Zlot / foto: D.Popaz

Gosti smanjuju sa bele tačke preko Veličkovskog pred kraj susreta na 6:1, a Igić svojim trećim golom stavlja tačku na derbi u Slatini za neočekivanih 7:1.

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top