Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Sinđelić 2 : 1 Dunav (FT)
Timočanin 2 : 1 Radan (FT)
Majdanpek 2 : 0 Slatina (1:0)
Brodoremont 0 : 0 Hajduk Veljko (FT)
Bor 1 : 1 Đerdap (FT)
Rtanj 3 : 5 Kablovi (FT)
Rajko Mitić 0 : 4 Timok (FT)

U Slatini održana konferencija klubova Okružne lige Bor

OFS Bor kao u organizaciji sa OFK Slatina kao i MZ Slatina organizovali su konferenciju klubova Okružne lige Bor. Klubovi su upoznati sa načinom plaćanja kotizacije za takmičenje u prolećnom delu prvenstva, kalendarom takmičenja kao i sa odlukama Skupštine FS Bor.

Detalj sa konferencije klubova u Slatini / foto: D.Popaz

Detalj sa konferencije klubova u Slatini / foto: D.Popaz

Jesenji prvak i domaćin konferencije klubova ugostio je predstavnike klubova Okružne lige Bor i čelnike saveza, u subotu od 12 sati u prostorijama Mesne zajednice u Slatini kod Bora.

Odlučeno je da prolećni deo prvenstva počne 17. i 18. marta, a završava se  u sredu 13. juna, sa još jednim vanrednim kolom koje će se odigrati u sredu (25.kolo), 16.05.2018.godine.

Celo 19. kolo zbog Uskršnjih praznika odigraće se u subotu  7. aprila kao i 23.kolo takođe u subotu zbog Đurđevdana.

Donesena je odluka da počev od 01.01.2018. godine , kotizacija za takmičenje klubova u Okružnoj ligi Bor iznosi 2.000,00 dinara mesečno (kvartalno 6.000,00) , kako je i najavljeno klubovima na poslednnjoj Konferenciji klubova održanoj u Majdanpeku 5.avgusta 2017. godine.

Donesena je odluka o suspenziji svih klubova i sudija koji nisu izmirili dugovanja prema savezu po bilop kom osnovu.

Redovni seminar sudija i delegata okružne lige Bor je zakazan za subotu 10. mart u Majdanpeku. Plan, Proigram i satnica održavanja seminara će biti naknadno objavljeni . Ovom prilikom se obaveštavaju i kandidati za zavanje sudije druge kategorije da će se probni test održati najverovatnije kada i redovni seminar zonskih liga.

Donesena je odluka da do 24.02.2018. godine svi prijavljeni kandidati za UEFA-C licencu moraju uplati školarinu a dokaz o uplati kao i svu dokumentaciju za prijavu dostaviti kancelariji FS Borskog okruga. Ko to ne učini smatraće se da je odustao od prijave za školu.

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top