Live sport na facebooku
REZULTATI
FUDBAL
Sinđelić 2 : 1 Dunav (FT)
Timočanin 2 : 1 Radan (FT)
Majdanpek 2 : 0 Slatina (1:0)
Brodoremont 0 : 0 Hajduk Veljko (FT)
Bor 1 : 1 Đerdap (FT)
Rtanj 3 : 5 Kablovi (FT)
Rajko Mitić 0 : 4 Timok (FT)

Crni vrh danas bez skijaša (SLUŽBA ZA INFORMISANJE PALA NA ISPITU)

Kiša koja je tokom celog dana padala na skijalištu Crni vrh danas, petak, omela je skijaše da uživaju na borskom skijalištu. Očekuju se nove snežne padavine. Skijaši bez informacija da li skijalište radi – služba za informisanje Ustanove SPC Bor pala na ispitu.

Najmlađi skijaši na snegu / foto: D.Popaz (ARHIVA)

Najmlađi skijaši na snegu / foto: D.Popaz (ARHIVA)

Iako je skijalište na Crnom vrhu otvorilo dveri za skijaše, kiša i susnežica kao i magla omele su sve zaljubljenike u snežne sportove da danas, petak dođu na ovu planinu.

Gotovo da danas nije bilo skiaša na ovoj planini zbog kiše i loših vremenskih uslova, a saopštenja iz Ustanove Sportski centar Bor nije bilo.

Kako nam je rečeno u ovoj ustanovi samo bitna saopštenja biće poslata svim redakcijama, dok informacije građanstvo-skijaši teško mogu da dobiju, gotovo nemoguća misija.

Kako saznaje redakcija Live SPORT danas, petak, nije bilo skijaša na Crnom vrhu. Naime žičare su radile kao i ljudstvo, ali očigledno sistem za informisanje ovog preduzeća je odavno zatajio.

Iako je služba za informisanje te ustanove saopštenjem preko sredstava informisanja trebala da se obrati , da zbog loših vremenskih uslova skijanje na toj planini nije moguće i da skijaši ne kreću na put ka skijalištu, saopštenja nije bilo.

U toku noći očekuju se snežne padavine, a tabač je spreman da pripremi stazu za skijaše.

[ssba]
POVEZANE VESTI
Poslednje Vesti
Top